Žena ako zamestnankyňa a jej postavenie v pracovnoprávnych vzťahoch - Svitanová, Katarína
Postavenie žien z pohľadu medzinárodného a európskeho práva. Postavenie žien z pohľadu slovenského pracovného práva. Subjekt ochrany – jednotlivé kategórie žien (žena – zamestnankyňa, tehotná zamestnankyňa, dojčiaca zamestnankyňa, matky do konca deviateho mesiaca po pôrode).