Výkaz environmentálnych nákladov a výnosov - Surový, Vladimír
Rozdielne ciele a hlavné obsahy výkazu ziskov a strát podľa predpísaného opatrenia MF SR a Výkaz environmentálnych nákladov a výnosov podľa Environmental Management Accounting Procedures and Principles.