S bankou sa dá dohodnúť - Škriniar, Pavel, 1979-
Investičné príležitosti a pravidlá využívania vkladov či špecifických bankových produktov. Základné kritériá, podľa ktorých banky odlišujú klientelu. Rozsah podnikateľskej aktivity a potreby využívania bankových služieb.