Podanie žiadosti podľa zákona o slobode informácií a zneužitie práva - Mičudová, Tatiana
Pojem zneuživanie práva. Rozhodnutie Najvyššieho súdu SR sp. zn. 3Sži 4/2014 k zneužívaniu práva na informácie.