EU Banks’ profitability and risk adjustment decisions under Basel III - Šútorová, Barbora
Kvantitatívne modelovanie dopadov nových kapitálových požiadaviek definovaných v Basel III a Capital Requirements Directive IV (CRD IV) na európske banky. Analýza dopadov vyšších regulatornýchch kapitálových požadaviek na ziskovosť a rizkový profil európskych bánk