Dynamika životního cyklu českých a slovenských podniků ve vybraných regionech - Skokan, Karel
Hodnotenie životného cyklu podniku založeného na ročnom obrate ako parametra veľkosti, rastu a úspechu. Cieľom je návrh všeobecného modelu životného cyklu podniku s využitím fraktálnej analógie, charakterizovať jeho tri etapy a overenie modelu v podnikoch pomocou testovaných hypotéz a korelačných väzieb.