Jak vypadá 165 let stará firemní kultura - Kaška, Lenka
O firemnej kultúre spoločnosti Pfizer. Ide o robustný a prepracovaný systém zásad, pravidiel a nástrojov, ktorý má všetkých zamestnancov formovať, smerovať, inšpirovať a tiež zaväzovať. Budovanie firemnej kultúry je neustály proces.