Základná charakteristika Prešovského kraja - Trybulová, Mária
Stručné priblíženie postavenia Prešovského regiónu z pohľadu geografického, hospodárskeho a prehľad informácií o vývoji obyvateľstva, jeho vekovom zložení, o špecifikách samosčítania.