Bioplyn je stále v kurze, aj na Slovensku - Hudec, Marian
Výroba energie z bioplynu a situácia so spracovaním komunálneho odpadu na Slovensku. Trh s obnoviteľnými zdrojmi energie a využitie bioplynových staníc na Slovensku.