Vplyv nepriamych aspektov na alokáciu projektov - Šabíková, Ingrid
Hlavnou stratégiou "Európa 2020" je podpora trvalo udržateľného a efektívneho využívania prírodných zdrojov. Národná stratégia referenčného rámca SR a jej priority. Finančné prostriedky Európskej únie na vyrovnávanie rozdielov v oblasti environmentálnej infraštruktúry, pomocou nástrojov finančnej pomoci - Kohézneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja.