Windows communication foundation - unifikovaný programovací model servisne orientovaných aplikácií, jeho možnosti a použitie - Košťál, Igor, 1962-
Vytvorenie WCF služby využívajúcej škálu vlastností implementovaných pomocou programovacieho modelu priamo v nej. Výhoda WCF služieb a ich prístup k HTML klientov fungujúcich v rôznych softvérových platformách.