Funkčné regióny na Slovensku podľa denných tokov do zamestnania - Halás, Marián
Vymedzenie funkčných regiónov Slovenska na základe denných tokov obyvateľstva do zamestnania v roku 2001. Metodický príspevok k delimitácii funkčných regiónov na základe denných tokov obyvateľstva a verifikácia vo svete štandardne používaného algoritmu a jeho parametrov na regionálnom a sídelnom systéme Slovenska. Finálnym výsledkom príspevku sú tri vymedzenia funkčných regiónov podľa denných tokov obyvateľov do zamestnania označené ako FRD-1, FRD-2 a FRD-3.