Pharmaceutical price regulation in the theory of redistribution systems - Svatošová, Veronika
Pravidlá farmaceutického priemyslu a jeho pravidiel fungovania. Analýza správania výrobcov a distribútorov liečiv na základe regulácií štátu. Definícia optimálneho (regulovaného) hraničného zisku v distribučnom a predajnom reťazci. Teória hier a teória redistribučných systémov.