Transnational Solidarity and Public Support for the EU Enlargement - Rusu, Horaţiu
Vysvetlenie postojov k integrácii a rozšíreniu procesov v rámci EÚ, otázky identity, dôvery v politické inštitúcie, post-materializmu, kognitívnej mobilizácie a utilitarizmu.