Formálne a neformálne spôsoby riešenia úpadku podniku - Fedorková, Katarína
Definovanie finančných problémov, ktoré spôsobujú, že sa podnik dostane do úpadku a spôsoby riešenia úpadku. Príspevok je zameraný na vymedzenie základných príčin finančných ťažkostí podniku, charakteristiku formálnych a neformálnych postupov riešenia úpadku v podniku. Vysvetľuje tiež podstatu revitalizácie a reštrukturalizácie a rozdiel medzi nimi a poukazuje na výhody reštrukturalizácie v porovnaní s konkurzom.