Meranie kooperácie vybraných podnikov služieb v SR prostredníctvom analýzy nulového bodu - Gajdová, Denisa, 1977-
Niekoľko predikcií osobitne zameraných na mikro a malé podniky vo vybranej oblasti služieb. Tento prieskum bol uskutočnený v rámci Slovenska na začiatku roku 2013 a v poradí bol druhým prieskumom v danej oblasti. Cieľom zisťovania bola predikcia budúceho záujmu spotrebiteľov o vybrané služby a prostredníctvom neho bola ponúknutá jedinečná príležitosť podnikom reagovať pred tým, ako skutočná situácia nastane. Hoci je náročné tvoriť kooperáciu v rámci vertikálnych alebo horizontálnych línií medzi podnikmi, môže pomôcť čeliť globálnym výzvam a prostredníctvom tohto dokumentu sa autorka snaží navrhnúť nástroj na jej meranie.