Komunikácia a finančná výkonnosť podniku - Hvastová, Jozefína, 1969-
Jedným z faktorov, ktoré ovplyvňujú výkonnosť podniku, je aj komunikácia vo vnútri organizácie. Príspevok vymedzuje pojmy výkonnosť a komunikácia a v nadväznosti na to prezentuje vybrané výsledky výskumu realizovaného americkou konzultačnou spoločnosťou Watson Wyatt Worldwide. Vyššia efektívnosť komunikácie súvisí s vyššou finančnou výkonnosťou a stabilitou organizácie.