Manager´s assessment of organizational culture - Mitrović, Slavica
Hodnotenie rozmerov firemných kultúr, ktoré prispelo k úspešnému fungovaniu organizácií. Rozdiely medzi názormi manažérov na rôznych manažérskych úrovniach vo verejnom sektore, v porovnaní s výrobnými spoločnosťami a názory na správanie zamestnancov v rámci spoločnosti.