Revízia konceptu merania materiálnej deprivácie v EÚ a jej vplyv na indikátor chudoby alebo sociálneho vylúčenia v SR - Stankovičová, Iveta
Porovnanie starej a novej koncepcie merania materiálnej deprivácie na základe údajov EU-SILC 2009 a 2013 pre Slovenskú republiku.