Generačné rozdiely v prístupe vo využívaní informačných a komunikačných technológií na Slovensku - Želonková, Vladimíra
Informácie o generačných rozdieloch pri využívaní komunikačných technológií u jednotlivcov na Slovensku. Ako podklad slúžia dáta zo zisťovaní o informačných a komunikačných technológiách v domácnostiach a u jednotlivcov realizovaných na ŠÚ SR za obdobie troch rokov 2011-2013. Zistené dáta za jednotlivcov sú triedené do skupín podľa základných sociálno-demografických charakteristík ako sú vek, veková štruktúra a pohlavie.