Problematika hodnotenia krátkodobej likvidity podnikov - Lajoš, Branislav
Príspevok sa zaoberá hodnotením krátkodobej likvidity v podnikovej sfére. Ukazovateľ celkovej likvidity. V príspevku je hodnotený vývoj mediánov a kvartilov v období rokov 2002 až 2013. Autori sa podrobne zaoberajú vývojom celkovej likvidity podnikov rozdelených do skupín na základe dosiahnutého obratu. Výsledky pre podniky s obratom do 800 tisíc eur ročne a nad 800 tisíc eur.