Destination attractiveness of Slovakia: Perspectives of demand from major tourism source markets - Pompurová, Kristína
Postavenie cestovného ruchu ako nástroja ekonomického, sociálneho a kultúrneho rozvoja krajiny. Atraktívnosť Slovenska z hľadiska spokojnosti a dopytu ako destinácie cestovného a turistického ruchu v rámci krajín V4.