Daňové raje a off-shore centrá - Simonidesová, Jana, 1968-
Základná charakteristika a význam daňových rajov s uvedením prehľadnej tabuľky popisujúcej počet slovenských spoločností využívajúcich daňové raje vo svete. Podrobný popis oficiálnych daňových rajov a ich geografické a historické členenie a členenie podľa zamerania daňového raja. Výhody a nevýhody daňových rajov. Podrobná charakterizácia off-shore centier, ich delenie a význam.