<The> functionality comparison of the health care systems by the analytical hierarchy process method - Šoltés, Vincent
Systém zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Problematika jednodňovej chirurgie je jednou z oblastí, ktorá ešte nebola realizovaná v systéme slovenskej zdravotnej starostlivosti. Funkčnosť efektívnosť a využitie jednodňovej chirurgie v porovnaní s tradičnou hospitalizáciou.