Dosah vysokofrekvenčného obchodovania na finančný trh - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Charakteristika vysoko-frekvenčného obchodovania. Vysoko-frekvenčné obchodovanie nepredstavuje iba jeden typ obchodovania, ale zahŕňa viacero možností: obchodníci na rabat likvidity, algoritmickí dravci, automatizovaní tvorcovia trhu, programátorskí obchodníci. Dosah obchodovania na futures. Regulácia vysoko-frekvenčného obchodovania.