Když nadejde čas předat žezlo - Filipová, Lenka
Prechod riadenia firmy z majiteľa na najatého manažéra a jeho úskalia. Hľadanie vhodného manažéra zvonka. Aké výzvy majú pred sebou majiteľ a nový riadiaci manažér. Dôležité kritériá posudzovania potenciálu zastávať pozíciu výkonného riaditeľa stredne veľkej firmy.