Uplatnění daně z přidané hodnoty u dovozu zboží - Kuneš, Zdeněk
Definícia predmetu dane pri dovoze tovaru s miestom plnenia v tuzemsku. Daňová povinnosť závislá od možného navrhnutia do colného režimu. Praktické prípady situácií dovozu tovarov do ČR.