Mentoring mezi firmami je vyšší liga - Kejhová, Hana
Čo je mentoring. Medzifiremný mentoring ako vyššia forma mentoringu. Etický kódex pre mentoring medzi firmami. Posilnenie zodpovednosti mentorov a učňov. Prínosy medzifiremného mentoringu. Kedy zvoliť mentoring a kedy koučing.