Russia and the European Union problems and prospects as viewed by russian analysts - Gella, Tamara
Rusko a EÚ - problémy a vyhliadky z pohľadu ruských analytikov. Hospodárske vzťahy a spolupráca. Euroázijská integrácia a vzťahy medzi Ruskom a EÚ.