Naskočte do e-mailového marketingu - Mravčák, Alexander
E-mailový marketing - stále jedna z najefektívnejších foriem marketingu. Niekoľko praktických rád pre úspešný e-mailový marketing. Vytvorenie databázy. Plánovanie. Obsah a kontrola. Zacielenie. Odoslanie a testovanie. Ako vyťažiť zo štatistík. Čo v e-maile nefunguje. Spamovanie škodí značke.