Palestínčania, občianska vojna v Libanone a sýrska intervencia (1976) - Michaľák, Tomáš
Úloha Palestínčanov v libanonskom konflikte, ktorému sa najmä oficiálne palestínske najvyššie miesta chceli vyhnúť. Historické a politické udalosti, ktoré viedli k intervencii sýrskej armády do Libanonu v roku 1976.