Mrak může být pro účetní skvělý pomocník - Mach, Martin
Cloudové služby, ktoré ponúkajú základné možnosti využívania a prístup k dátam v účtovnej firme. Nástroje cloudových aplikácií, synchronizácia zložiek a ich využívanie.