[Recenzia na monografiu Blízky východ v medzinárodnej politika (1971-1990)] - Drozdík, Ladislav
Recenzia na monografiu, ktorá je kvalitatívnym obohatením našej historickej a politilogickej literatúry a ktorá je prínosná pre lepšie pochopenie diania na Blízkom východe.