Zdaňování příjmů tuzemských fyzických osob ze zahraničí - Pfeilerová, Jaroslava
Spôsoby zdaňovania zahraničných príjmov v Českej republike a ako predchádzať dvojitému medzinárodnému zdaňovaniu. Príklady.