10 tipov na biznis - Bukerová, Vladimíra
Desať oblastí, v ktorých sa dnes oplatí podnikať. Odvetvia, ktoré zaznamenávajú výrazný rast a majú potenciál aj pre menších podnikateľov. Inšpirácie pre vlastné podnikanie. IT riešenia. Zdravé potraviny a eko drogéria. Elektromobilita. 3D tlač. Dátová analýza.