Komparácia teoretického vymedzenia a postavenia kreatívneho priemyslu v národnej ekonomike Fínska a Slovenska - Baculáková, Kristína, 1988-
Komparácia stavu rozvoja kreatívneho priemyslu vo Fínsku a na Slovensku. Analýza základnej teoretickej bázy konceptu v oboch krajinách. Návrh opatrení na podporu rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku.