Aké sú výnimky pri podávaní daňového priznania pri FO - Válek, Juraj, 1981-
Výnimky pri podávaní daňového priznania, týkajúce sa odloženia lehoty na podanie daňového priznania, prípady kedy netreba podať daňové priznanie, príjmy, ktoré sa nezdaňujú, kedy sa zdaňujú len príjmy nadobudnuté na území Slovenskej republiky, kedy nie je potrebné platiť preddavky a kedy nie je potrebná registrácia.