Osobitosti postavenia žiakov a študentov z hľadiska dane z príjmov – dohody o brigádnickej činnosti - Válek, Juraj, 1981-
Podmienky dohody o brigádnickej práci študentov, ktorí sú žiakmi strednej školy alebo študentmi dennej formy vysokoškolského štúdia I. a II. stupňa a zároveň nedovŕšili 26 rok veku. Priemer najviac prípustného rozsahu pracovného času.