Quality of Life Measurements in EU Countries - Beslerová, Stela
Kvalta života a nástroje merania - index ľudského rozvoja (Human development index) a index prosperity (Legatum prosperity index). Informácie o kvalite života v EÚ28 a V4. Hrubý domáci produkt a nezamestnanosť.