Kapitalizmus ohrozuje kapitalizmus - Polman, Paul
Negatívne vedľajšie účinky kapitalizmu, riešenie zlyhaní moderného kapitalizmu si bude vyžadovať silné vedenie a rozsiahlu spoluprácu medzi firmani, vládami a mimovládnymi organizáciami.