8th International conference on currency, banking, international finance: The role of financial sector in supporting the economic recovery of CEE countries - Kotlebová, Jana, 1969-
V dňoch 10. a 11. septembra 2014 sa v priestoroch Národnej banky Slovenska a hotela Saffron uskutočnila 8. medzinárodná vedecká konferencia Mena, bankovníctvo a medzinárodné financie na tému: Úloha finančného sektora pri podpore ekonomického ozdravenia krajín SVE. Hlavným cieľom medzinárodnej konferencie bola výmena poznatkov a skúseností akademikov, výskumníkov a odborníkov z praxe z krajín strednej a východnej Európy (SVE región), týkajúcich sa úlohy finančného sektora pri podpore ekonomického ozdravenia a eliminácii hospodárskej a finančnej krízy.