Neautomobilový priemysel oslabol - Jesný, Martin
Analýza stavu slovenskej ekonomiky v r. 2013. Štruktúra priemyslu. Stagnácia vplyvu priemyslu na tvorbu HDP. 28 percentný podiel automobilového priemyslu na celkových priemyselných tržbách. Sieťové odvetvia na druhom mieste za strojárstvom. Pokles tržieb chemického priemyslu ako aj v hutníctve.