Európska politika spútava digitálny pokrok - Waterworth, James
Podpora, využívanie a uvoľnenie jednotného európskeho internetového trhu z ekonomického hľadiska. Vytvorenie pozitívnej a konkrétnej agendy pre rozvoj internetu a e-biznisu v Európskej únii. Regulácia a európske internetové platformy.