[Finančné trhy - nástroje a transakcie] - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá fungovaním finančných trhov a posudzovaním rizík v rámci stratégie výberu jednotlivých produktov.