Súkromné zariadenia v práci - šanca, ktorej sa firmy boja - Kuna, Marián
Trend BYOND (Bring Your Own Device) súvisí s rozvojom mobilných zariadení a dostupnosťou mobilného internetu. Možnosti a príležitosti používania súkromných mobilných zariadení na pracovné účely.