Zákon o starobnom dôchodkovom sporení s komentárom - Kalíšková, Jana
Zákon č. 43/2004 Z.z. o starobnom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 183/2014 Z.z.