Správa daní, daňové konanie a daňové exekúcie - Bieliková, Alžbeta
Zadefinovanie základných inštitútov správy daní, ktoré upravuje Zákon č. 435/2013 Z.z. : daňové konanie, daňová kontrola, daňové tajomstvo, opravné prostriedky, daňové exekučné konanie.