Trend zelených budov a šetrenie nákladov - Michalčík, Václav
Dôležité atribúrty zohrávajúce hlavnú úlohu pri rozhodovaní spoločnosti hľadajúcej ekologické priestory. Certifikačné systémy na posudzovanie ekologickosti budovy. Hlavné črty zelených budov a ochrana životného prostredia.