Hluk spôsobuje chorobu z povolania - Tichý, Miroslav
Legislatíva v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Posudzovanie a meranie hlučnosti prostredia. Opatrenia na odstránenie alebo zníženie expozície hluku. Osobné ochranné pracovné prostriedky. Výcvik zamestnancov. Zdravotný dohľad. Prevádzkový poriadok.