Peňažné a nepeňažné vklady spoločníkov do základného imania - Ondrušová, Lucia, 1981-
Jedným zo zdrojov ako získať majetok potrebný na uskutočňovanie podnikateľskej činnosti sú vklady spoločníkov do základného imania. Vklady spoločníkov môžu mať formu peňažných prostriedkov alebo nepeňažného majetku vo forme dlhodobého majetku, zásob alebo aj pohľadávok.